• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні грабують значно менше, ніж в інших європейських країнах - Князєв

    Опубликовано: 2019-11-07 09:15:02

    В Україні пограбування стаються значно рідше, ніж в багатьох європейських країнах. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радника міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Сергій Князєв, оприлюднивши інформацію про стан безпеки по Україні, передає УНН.

    "Вирішив довести суспільству українські реалії. Так, у 2017 році у розрахунку на 100 тис. населення у нас вчинено 42 пограбування. У 2018 цей показник зменшився до 32, а станом 10 місяців 2019 становить 23 заяви.

    Відтак, у порівнянні з європейськими країнами Україна в "безпековому ланцюжку" знаходиться поряд із такими країнами як Латвія (31), Данія (36), Литва (38), Греція (40), Мальта (44), Ірландія (46), Нідерланди та Німеччина (по 47)", - написав Князєв.

    Він також поділився даними по регіонах України.

    "У розрахунку кількості вчинених злочинів на 100 тис. населення найменше грабежів спостерігається у Тернопільській (10), Івано-Франківській (8), Донецькій (6), Чернівецькій (5) та Луганській областях (3)", - написав Князєв.

    За його даними, лідером невтішної статистики стала столиця (57 грабежів). Також найменш сприятливими для вечірніх прогулянок є Дніпропетровська (46), Одеська (40), Харківська (32), Миколаївська (31), Кіровоградська (29) області.

    Парадокс низького рівня злочинності в прифронтових Донецькій і Луганській областях, зазначає радник Авакова, пояснюється як присутністю там великої кількості поліцейських, нацгвардійців та військових, так і відсутністю даних про реальну кількість населення.

    Нагадаємо, під Києвом невідомі побили та пограбували іноземця.

    Наталія Рябцева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.