• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На тлі конфлікту з Угорщиною: Україна і НАТО обговорили права нацменшин

    Опубликовано: 2019-10-31 17:00:13

    Україна має повністю впровадити рекомендації Венеціанської комісії щодо нацменшин. Про це заявив Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг на брифінгу з Президентом Володимиром Зеленським після засідання Комісії Україна – НАТО, що проходить у Києві, передає кореспондент УНН.

    "Пане Президент, у вас є дуже потужний мандат щодо проведення реформ. Як ви знаєте, я постійно кажу про важливість прав меншин. Усі союзники погоджуються, що Україна має повністю впровадити рекомендації Венеціанської комісії. Я додав би, що дійсно впровадження цих рекомендацій залежить від України. Сьогодні я обговорив це питання з Президентом Зеленським, і я радо почув, що шість із семи рекомендацій Венеціанської комісії вже впроваджуються", - сказав Генсек.

    Як повідомляв УНН, раніше прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зазначав, що заява НАТО щодо України не буде схвалена угорською стороною без урахування пропозицій щодо угорських меншин, які проживають на Закарпатті.

    Саша Картер

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.