• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Спад промислового виробництва у вересні сягнув 1,3%

    Опубликовано: 2019-10-25 17:30:06

    Спад промислового виробництва у вересні 2019 року, з урахуванням коригування на ефект календарних днів, проти аналогічного періоду минулого року становив 1,3%. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані Держстатистики.

    "У вересні поточного року проти вересня 2018 року індекс промислової продукції, скоригований на ефект календарних днів, становив 98,7%", - йдеться у повідомленні.

    При цьому без коригування на ефект календарних днів спад у вересні проти аналогічного періоду минулого року становив 0,1%.

    Також зазначається, що промислове виробництво у січні-вересні 2019 року залишилося на рівні аналогічного періоду минулого року.

    За статистичними даними, виробництво у добувній промисловості та розробленні кар'єрів за дев'ять місяців зросло на 2,2%, переробній – зменшилося на 0,6%, постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – зменшилося на 1,4% проти аналогічного періоду минулого року.

    Додамо, дані наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

    Нагадаємо, спад промислового виробництва у серпні сягнув 1,6%.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.