• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Джефф Безос втратив за добу майже 7 млрд доларів після падіння акцій Amazon на біржі

    Опубликовано: 2019-10-25 16:30:48

    Американський бізнесмен Джефф Безос втратив за добу 6,9 млрд доларів в результаті падіння курсу акцій очолюваної ним корпорації Amazon. Про це в четвер повідомила телекомпанія CNBC, передає УНН.

    За її даними, вартість акцій Amazon знизилася відразу на 9% після публікації звітності корпорації за тримісячний період, що завершився 30 вересня. Інвесторів розчарувало те, що її операційні доходи скоротилися до 3,2 млрд в порівнянні з 3,7 млрд за підсумками третього кварталу минулого року. Крім того, чистий прибуток корпорації зменшилася до 2,1 млрд, в той час як рік тому вона становила 2,9 млрд.

    CNBC підкреслила, що, якщо котирування акцій Amazon продовжать падіння в п’ятницю, то Безос “вже не буде найбільш заможною людиною на планеті”, і в рейтингу найбагатших бізнесменів його обійде засновник Microsoft Білл Гейтс.

    Amazon — найбільша в світі корпорація, що продає товари і послуги через інтернет. Безос заснував її в 1994 році. Йому належать 57,6 млн акцій Amazon.

    Згідно з оприлюдненими на початку жовтня оцінками журналу Forbes, статки Безоса становили приблизно 114 млрд доларів, Гейтса — 106 млрд.

    Як передавав УНН, Білл Гейтс вважає головною своєю помилкою, що дозволив корпорації Google придбати Android.

    Олексій Супрун

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.