• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У посольстві США відзначили успіхи України у сфері відкритих даних

    Опубликовано: 2019-09-20 17:30:21

    Україна за міжнародними дослідженнями зараз має найбільш розвинену екосистему відкритих даних у Східній Європі. Про це сьогодні повідомила під час Open Data Forum заступниця голови місії США в Україні Крістіна Квін, передає кореспондент УНН.

    "Україна вже визнана за свої успіхи в тому, щоби створювати пакети відкритих даних. Наразі, за міжнародними дослідженнями, Україна зараз має найбільш розвинену екосистему відкритих даних у Східній Європі. І це дуже важливо", - сказала Квін.

    Нагадаємо, за словами віце-прем'єра - голови Мінцифри Михайла Федорова, Україна за три роки має увійти у ТОП-3 країн у сфері відкритих даних у світі.

    Як повідомляв УНН, за словами Федорова, держава повинна перетворитися у простий сервіс, як Uber або Booking, — для того, аби громадяни могли швидко отримувати допомогу від держави.

    Антоніна Карташева

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.