• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2019 році громади отримають на спортивні проекти майже 40 млн грн субвенції із держбюджету

    Опубликовано: 2019-08-29 14:21:27

    «Майже 40 млн грн субвенції із державного бюджету отримають об’єднані територіальні громади у 2019 році на спортивні проекти. Ці кошти спрямовано на будівництво нових спортивних закладів, майданчиків, стадіонів, а також на реконструкцію і капітальний ремонт існуючих», - повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

    За його словами, всього буде реалізовано 42 проекти будівництва, реконструкції та капітального ремонту в сфері спорту в рамках субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році.

    Головним розпорядником цих коштів є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

    Всього у державному бюджеті на цей рік передбачено 2,1 млрд грн субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ, яка розподілена на фінансування понад 2700 проектів у різних областях України в цьому році.

    Нагадаємо, Мінрегіоном також вже схвалено фінансування 131 проекту зі створення важливої спортивної інфраструктури на місцях на суму майже 1,3 млрд грн за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.