У 2019 році громади отримають на спортивні проекти майже 40 млн грн субвенції із держбюджету

29 авг, 14:21

«Майже 40 млн грн субвенції із державного бюджету отримають об’єднані територіальні громади у 2019 році на спортивні проекти. Ці кошти спрямовано на будівництво нових спортивних закладів, майданчиків, стадіонів, а також на реконструкцію і капітальний ремонт існуючих», - повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, всього буде реалізовано 42 проекти будівництва, реконструкції та капітального ремонту в сфері спорту в рамках субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році.

Головним розпорядником цих коштів є Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Всього у державному бюджеті на цей рік передбачено 2,1 млрд грн субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ, яка розподілена на фінансування понад 2700 проектів у різних областях України в цьому році.

Нагадаємо, Мінрегіоном також вже схвалено фінансування 131 проекту зі створення важливої спортивної інфраструктури на місцях на суму майже 1,3 млрд грн за рахунок Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/466929.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua