• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Користувачі TransferGo надіслали в Україну €100 млн за січень-серпень 2019 року

    Опубликовано: 2019-08-29 14:20:17

    Загальна сума переказів, здійснених користувачами TransferGo, стала рекордною для України за весь час роботи, перевищивши минулорічні показники.
    Загальна сума переказів в Україну, які користувачі здійснили з січня до серпня 2019 року через TransferGo, перевищила 100 млн євро. Це майже в 1,5 раза більше, ніж за весь 2018 рік, і в 11 разів більше, ніж за весь 2017 рік.
    Порівняно з показниками останніх 6 місяців 2018 року, перші 6 місяців 2019 року стали для TransferGo та ринку України успішними. Так, кількість транзакцій у цьому році зросла на 78%, а загальний грошовий потік в Україну збільшився на 73%. Кількість клієнтів збільшилася майже у 2,5 рази: на початку 2019 року сервісом користувалися 110 тисяч українців, сьогодні це більше 250 тисяч.
    “Показники, яких ми досягли в Україні за ці 2 роки, і особливо за період січень-серпень 2019, є для нас найпереконливішим підтвердженням довіри клієнтів до TransferGo. Ми активно розширюємо географію наших послуг  по всьому світу, зокрема на сьогодні наш сервіс доступний уже в 47 країнах. Україна є для нашої компанії ключовим напрямком, про що неодноразово заявляли засновники. Тому ми дуже раді, що кількість українців, які користуються нашими послугами, щороку зростає, як і загальна кількість переказів. Ми прогнозуємо подальшу популяризацію послуг TransferGo і готуємо низку нових інноваційних інструментів, які зроблять користування сервісом ще зручнішим”, – прокоментувала Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку бізнесу TransferGO в Україні.
    Нагадаємо, що TransferGo забезпечує дешеві, швидкі та безпечні грошові перекази онлайн, які з липня 2018 року можна здійснювати без додаткової комісії. Така ініціатива компанії сприяла збільшенню кількості українських користувачів сервісу TransferGo і зростанню обсягів транзакцій в Україну.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.