• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Основні види твердопаливних котлів Корді

    Опубликовано: 2019-08-09 14:51:24

    Якісні котли від виробника http://ekokordi.com.ua/ користуються популярністю не тільки у вітчизняних споживачів, але й закордонних покупців. Оригінальні котли Корді працюють на твердому паливі, такому як кам'яне вугілля, антрацит і дрова. Вони можуть бути використані як основне обігрівальне обладнання або входити до центральної системи опалення. У цій статті ми розповімо про основні моделі твердопаливних котлів, які мають деякі відмінності між собою.

    Моделі твердопаливних котлів

    Розрізняють чотири основні моделі опалювального обладнання, які відрізняються між собою конструкцією та додатковими функціями.

    1. Котли Корді з передбаченою плитою

      Така модель використовується не тільки для обігріву приміщень, а й приготування їжі. Цьому сприяє наявність двох конфорок різного розміру, на які спрямовується частина тепла. Як паливо для таких агрегатів підходить вугілля, антрацит, дрова та тріска.

      Для того щоб уникнути появи неполадок і неекономічного використання твердопаливного котла необхідно дотримуватися технічних правил експлуатації. В першу чергу необхідно стежити за якістю палива, яке використовується. Якщо паливо високої якості, то агрегат буде працювати приблизно до 7 годин, показуючи при цьому ефективність в 82%. Також слід враховувати площу приміщення, що обігрівається, та роботу з носієм.

    2. Побутовий тип

      Вони використовуються в побутових приміщеннях і забезпечують обігрів та нагрівання води. Такі моделі вважаються універсальними агрегатами, тому що дозволяють використовувати такі виді палива, як дрова чи вугілля. Котли такого типу можуть бути використані в системах з різним способом циркуляції носія. У конструкції передбачено наявність димовідводів, які можуть працювати як основне, додаткове або резервне обладнання.

    3. Промислові моделі

      Такі агрегати працюють на всіх видах твердого палива, включаючи дерев’яні відходи та щільний антрацит. Промислові твердопаливні котли використовуються для обігріву виробничих об'єктів, складських або офісних приміщень. Це обумовлено тим, що вони можуть ефективно обігрівати приміщення площею до 2,7 тис. м. кв. У разі якщо площа більша, то використовують декілька котлів.

    4. Моделі для приватного використання

      Вони підбираються для використання в заміському котеджі, дачному будинку або бойлерних малоповерхових установок. При виборі таких моделей враховують площу будівлі та планують тип приміщення, в якому буде знаходиться агрегат.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.