• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Sony попередили про можливе зростання цін на консолі PlayStation через торгові війни

    Опубликовано: 2019-07-31 16:30:51

    Японська корпорація Sony заявила, що буде змушена підняти роздрібні ціни в США на свої ігрові приставки PlayStation, якщо нинішня адміністрація США продовжить політику підвищення тарифів на складові частини консолей, вироблені в Китаї. Про це в середу повідомила газета The Wall Street Jounal, цитуючи висловлювання фінансового директора японської компанії Хірокі Тотоки, передає УНН.

    “Ми вважаємо, про що і повідомили уряду США, що збільшення тарифів на китайські товари в сфері електроніки в кінцевому рахунку завдасть шкоди самим Сполученим Штатам”, — зазначив Тотока. Він додав, що Sony “ще остаточно не вирішила, як вона відреагує на розширення тарифів, але вивчає варіанти, в тому числі і можливість покласти частину тягаря на споживачів”. На сьогоднішній день, пояснив фінансовий директор корпорації, тарифи “не сильно вплинули” на Sony, але компанія, вказав він, буде “зберігати пильність щодо потенційного ризику”.

    Бізнес, пов’язаний з PlayStation, є найбільш прибутковим підрозділом Sony. Китайські фірми, що працюють з японською корпорацією, виробляють більшу частину складових цієї ігрової приставки.

    Раніше Sony оголосила, що планує представити відеоприставку наступного покоління вже до 2020 року. Нова модель, як вважають розробники, буде спочатку включати кілька більш дорогих технологій, які підвищать її ціну навіть без тарифів, які Сполучені Штати вводять в відношенні китайських товарів.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.