• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент УСПП обговорив з підприємцями Кривого Рогу нагальні проблеми бізнесу

    Опубликовано: 2019-07-26 15:26:23

    Про кадровий відтік, податкову політику, сировинність економіки, бар’єри для експорту  й інші нагальні проблеми бізнесу говорили в Кривому Розі на конференції, організованій УСПП.
    Участь у заході взяв президент УСПП Анатолій Кінах, міський голова Кривого Рогу  та представники малого і середнього бізнесу міста та області.
    Ділова громада області визначила больові точки на мапі підприємництва-2019, та висловила свої пропозиції щодо розвитку промислового потенціалу країни. Велику увагу приділили кадровим призначенням у владі – особливо тепер, коли склад парламенту після виборів оновлено на майже 80%, відтак буде сформовано новий уряд. Було зазначено, що в  першу чергу сьогодні необхідно створити умови постійного діалогу між владою і бізнесом, викоренивши принципи "особистої відданості" вищим особам і виключивши корупційну складову в бізнесі.
    "Щоб кадрова політика спиралася не на принципи особистої відданості, якихось квот чи метушні навколо ресурсів, а в її основі повинні бути професійні знання, досвід, державницька позиція і розуміння особистої відповідальності. Ми працюємо в діалозі в тому числі з новим форматом влади, і з Президентом України,  і ми цю тему будемо дуже чітко  формулювати. Треба підтримувати бажання створити нову якість системи в Україні - починаючи з боротьби з корупцією і так далі. Для цього і потрібен ефективний державний менеджмент», - наголосив Анатолій Кінах.
    На конференції були обговорені умови розвитку бізнесу : необхідність доступних кредитів, умови для модернізації виробництв, страхування експортерів, посилення динаміки об'єднання промисловців і підприємців Кривого Рогу для виходу на новий якісний рівень роботи підприємств та ін.
    Криворізькі підприємці висловили свої зауваження та конструктивні пропозиції щодо розвитку індустрії, малого і середнього бізнесу, які Анатолій Кінах обіцяв систематизувати і передати на розгляд Президенту України Володимиру Зеленському.
    Як розповів президент УСПП, діловий союз і його партнери із Антикризової ради громадських організацій вже направляють консолідовані пропозиції бізнесу владі.
    «Об'єднуючи зусилля, можна домогтися  виходу зі складного становища і створювати умови економічного  розвитку України», - підкреслив лідер ділової спільноти.
    З вітальним словом до учасників конференції звернулися і міські посадовці, підкресливши, що в Кривому Розі регіональне відділення УСПП повинне зайняти гідне місце і внести вклад в розвиток його промислового потенціалу.
    У планах УСПП – масштабний бізнес-форум в Києві за участі представників влади. Провести його планують вже восени – після того, як повноцінно запрацює новобрана Рада та буде призначено новий уряд.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.