• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У світі зменшилася кількість дітей з затримкою росту - ООН

    Опубликовано: 2019-07-16 17:30:23

    Кількість голодуючих людей в останні роки збільшилася. На сьогоднішній день від голоду страждають 820 мільйонів осіб. Про це повідомляє УНН з посиланням на ООН.

    У доповіді наголошується, що близько 20,5 мільйона дітей у 2015 році народилися з низькою вагою. Тим часом, кількість дітей, які страждають затримкою росту, за шість років скоротилася на 10 відсотків.

    Одночасно у всіх регіонах світу зростає число людей, які страждають надмірною вагою і ожирінням, що також часто пов'язано з неповноцінним харчуванням. У 2016 році в світі налічувалося 2 мільярди дорослих і 338 дітей і підлітків із зайвою вагою, повідомляється в доповіді.

    Як повідомляв УНН, рівень голоду зростає в африканських країнах - там він досягає майже 20 відсотків, в Латинській Америці і Карибському регіоні (близько 7 відсотків) і Азії (12 відсотків).

    Анастасія Ткачук

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.