• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новий досвід та безліч можливостей: чому онлайн-конференції стають все популярнішими

    Опубликовано: 2019-07-15 21:30:15

    Нові технології відкривають нові можливості  не тільки для учнів, а й для вчителів. Всесвітня павутина вже давно стала незмінним джерелом інформації для підготовки конспектів, презентацій, тестування. І не тільки. Набирають популярності  онлайн-конференції. Нові знання, вміння, оригінальні та нестандартні рішення – це далеко не  все, що дають такі заходи.

    В чому секрет популярності онлайн-конференцій

    Освітні конференції – явище не нове. Вони були і 50, і 25 років тому. Змінився просто формат роботи. Багато років тому на конференцію з певного предмету треба було їхати в інше місто. Сьогодні щоб стати учасником заходу, достатньо мати комп’ютер і доступ до Інтернету. Участь може взяти будь-який вчитель. Звичайно, у різних закладах проходять звичайні конференції. Але новий  формат роботи позитивно оцінюють все більше вчителів. І не дарма. Бо це зручно і доступно. Головне – бажання вчитися. Як і під час конференції «вживу», педагог зможе переглянути виступи педагогів-практиків, поспілкуватися з однодумцями в режимі реального часу, подискутувати, обмінятися цікавими ідеями та способами їх втілення.

     Освітній проект «На урок» пропонує різні онлайн-конференції: сучасні освітні тенденції, інклюзивна освіта, нові інструменти і технології в освіті тощо.  До слова, 15 серпня заплановано проведення конференції «Підготовка до нового навчального року: поради, ідеї та досвід». Щоб стати її учасником, достатньо залишити заявку. Про інші конференції можна дізнатися на сайті проекту «На урок» у розділі «Conference». Крім того, після онлайн-конференції кожен учасник отримує сертифікат, який стане ще одним плюсом у портфоліо.

    Чому це вигідно

    • Економія сил і часу. Отримати нові знання, практичні поради та подискутувати з колегами дуже просто, вам навіть не потрібно виходити з дому, витрачати кошти на дорогу в інше місто. А якщо ви щось забули чи не зрозуміли, завжди є можливість переглянути запис.

    • Джерело натхнення та оригінальних ідей. У щоденній круговерті робота-дім-робота втомлюється навіть вчитель, який обожнює свій предмет і своїх учнів. Тому час від часу треба «підзаряджати батарейки». А цікава онлайн-конференція від крутих лекторів, спілкування з колегами чудова можливість провести час з користю і навчитися чогось нового.

    Переваги онлайн-конференцій вже оцінили сотні педагогів з різних куточків України. Відвідайте сайт проекту «На урок»  naurok.com.ua, і ви там знайдете багато корисної інформації!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.