• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Майже вісім мільйонів гривень буде стягнено з «ДТЕК Західенерго» до Держрезерву

    Опубликовано: 2019-07-10 15:07:59

    Таке рішення прийнято судами двох інстанцій на користь Держрезерву.  Господарський суд міста Києва за результатами повного, всебічного та ґрунтовного дослідження обставин справи прийняв рішення про задоволення позовних вимог Держрезерву до ПАТ «ДТЕК Західенерго» щодо повернення матеріальних цінностей до держрезерву та стягнення штрафних санкцій на загальну суму майже 8 млн грн.   Під матеріальними цінностями держрезерву мається на увазі  2194,901 тонн мазуту М-100, нестачу якого було виявлено у 2005 році.  
    Північний апеляційний господарський суд підтримав Держрезерв у справі проти ПАТ «ДТЕК Західенерго», відхиливши апеляційну скаргу як безпідставну, а законне і обґрунтоване рішення господарського суду м. Києва про задоволення позовних вимог Держрезерву залишив в силі.
    Апеляційний суд беззаперечно підтвердив факт допущеного порушення законодавства з боку відповідального зберігача матеріальних цінностей держрезерву  - незабезпечення збереження матцінностей держрезерву, та своїм рішенням підтвердив об’єктивність, аргументованість та законодавчу обґрунтованість застосованих штрафних санкцій до ПАТ «ДТЕК Західенерго».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.