• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні буде збільшено присутність поліцейських інструкторів з Канади

    Опубликовано: 2019-07-09 17:30:34

    Канада збільшила кількість поліцейських інструкторів більше ніж у два рази та подовжила їх термін перебування в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт Королівської канадської кінної поліції.

    “Королівська канадська кінна поліція рада розширити та подовжити місію в Україні. Після того як уряд Канади підтвердив свою прихильність підтримці програми реформ в Україні, в країні буде розгорнуто 45 канадських поліцейських, що більш ніж удвічі збільшить попередній максимум — 20 (поліцейських Канади — ред). Додаткове розгортання поліцейських триватиме ще два роки до 2021 року”, — заявили у повідомленні кінної поліції.

    На сайті додається, що канадські поліцейські в Україні служать у двосторонній місії з Нацполіцією України та у Консультативній місії ЄС з реформування цивільного сектора безпеки (EUAM Україна).

    “Канадські поліцейські підтримують реформи в Україні. Вони проводять тренування та надають стратегічні поради з метою посилення можливостей та ефективності Національної поліції України у таких аспектах як безпека, кримінальні розслідування, запобігання й реагування на гендерне насильство. Канадський внесок допомагає забезпечити стійкість реформ та збудувати в Україні прозору й підзвітну правоохоронну службу”, — йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, Національною поліцією України в співпраці з представниками Західних партнерів, зокрема, Канади, був розроблений проект стратегії розвитку органу на період до 2023 року.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.