• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підвищення пенсій за великий стаж: потрібні додаткові 640 млн грн

    Опубликовано: 2019-07-03 17:30:52

    Кабінет міністрів України фіналізував рішення про підвищення пенсій громадянам, які мають великий стаж роботи, але невеликі пенсії через невеликі зарплати. Для реалізації такого рішення потрібно додатково 643 млн гривень. Про це повідомили у Директораті розвитку соціального страхування та пенсійного забезпечення Мінсоцполітики у відповідь на запит журналіста УНН.

    “Урядом 26.06 2019 року прийнято постанову № 543 „Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України“, — якою пропонується встановити пенсійну виплату з 1 липня 2019 року для таких осіб, які мають страховий стаж для жінок та чоловіків 30 років та незалежно від віку, на рівні не нижче ніж 2 000 грн, що відповідатиме 40% від мінімальної заробітної плати в 2020 році. Реалізація проекту акта потребуватиме додаткових видатків у сумі 643 млн грн на місяць для близько 2,5 млн осіб”, — сказано у відповіді на запит.

    Як повідомляв УНН, в Україні зросла мінімальна пенсія.

    Марія Мамаєва

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.