• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затверджено Порядок проведення обов'язкового профілактичного огляду певних категорій населення на виявлення туберкульозу

    Опубликовано: 2006-02-17 14:46:00

    Кабінет Міністрів України прийняв постанову “Про затвердження Порядку проведення обов’язкового профілактичного огляду певних категорій населення на виявлення туберкульозу”.

    Це дасть можливість покращити своєчасне виявлення туберкульозу, переважно серед асоціальних верств населення, осіб без постійного місця проживання та тих, що потребують соціальної допомоги. Підвищить ефективність лікування хворих і зниження у подальшому рівня захворюваності та смертності від туберкульозу.

    Обов’язковому профілактичному огляду підлягають діти та особи віком до 21 року; працівники, зайняті на важких роботах, роботах із шкідливими та небезпечними умовами праці, а також працівники окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення; особи, які відбувають покарання або звільнені з установ кримінально-виконавчої системи.

    Також обов’язковому огляду підлягають особи, які понад одного року зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, та безробітні; члени малозабезпечених сімей, які понад одного року отримують державну соціальну допомогу та особи, які перебували під медичним (диспансерним) наглядом у протитуберкульозних закладах і ті, хто перебувають під диспансерним наглядом у наркологічному чи психоневрологічному закладах.

    Інф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.