• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МВС придбає 13 літаків Ан-178 - Аваков

    Опубликовано: 2019-06-19 09:15:46

    Міністерство внутрішніх справ України закупить 13 українських літаків Ан-178. Про це повідомив очільник МВС Арсен Аваков під час виступу на французському авіасалоні Paris Air Show, повідомляє прес-служба відомства, передає УНН.

    “Міністерство внутрішніх справ закупить 13 українських літаків Ан-178 для бійців Національної гвардії та рятувальників ДСНС. Контракт домовилися підписати вже цієї осені. Це перші літаки з українськими та європейськими, але без російських комплектуючих”, — заявив міністр.

    Зазначається, що “через три роки літаки вже будуть на службі”, а вже цієї осені відбудуться демонстраційні польоти Ан-178 для МВС.

    Також очільник міністерства внутрішніх справ наголосив, що за технічними характеристиками даний літак — найкращий у своєму класі.

    “Ан-178 підходить нам за всіма технічними характеристиками. Він використовуватиметься ДСНС для пожежогасіння, рятувальних операцій, а також для цілей Національної гвардії, починаючи з десантування, закінчуючи перевезеннями. Це класичний військово-транспортний літак”, — сказав він.

    Президент авіаконцерну “Антонов” Олександр Донець розповів, що робота над виготовленням літаків наразі триває.

    “Ми досягли консенсусу з технологічних моментів, пов’язаних з комплектацією цієї машини. Реальна робота над літаками вже почалася. Це буде сучасний цифровий літак з сертифікатом експлуатації” — зазначив він.

    Як повідомляв УНН, Кабмін розширив перелік підтримуваних державою літакобудівних підприємств.

    Ілля Нежигай

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.