• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» створено додатково 1,5 тисячі робочих місць для працевлаштування інвалідів

    Опубликовано: 2006-02-16 16:41:00

    Згідно з наказом на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» виділено додаткову чисельність робочих місць для працевлаштування інвалідів.

    Як сказав директор з праці і кадрів ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» Анатолій Байгуш, на підприємстві створено 1,5 тисячі нових робочих місць для працевлаштування інвалідів.

    - Згідно ст. 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» кількість працюючих інвалідів повинна становити не менше 4% від загального числа зайнятих на підприємстві, - сказав, зокрема, А. Байгуш. – Нині на ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» працюють 704 інваліди. Після того, як створено ще  1,5 тисячі робочих місць для інвалідів, наше підприємство повністю виконало вимогу вище згадуваного закону. Так, у цехах основного виробництва ми зможемо працевлаштувати 250 інвалідів підсобними робочими, 800 робочих місць створено у цеху благоустрою и ще 450 – в управлінні житлово-комунального господарства ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг». Підприємство співпрацює з районними і міським центрами зайнятості, які допоможуть укомплектувати нові робочі місця людьми відповідної нозології.

    - Сьогодні ми плідно співпрацюємо з ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» по працевлаштуванню інвалідів, - прокоментувала ці кроки підприємства директор Центрально-Міського центру зайнятості м. Кривого Рогу Лідія Шута. – Отримавши замовлення на працевлаштування інвалідів від ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» ми одразу розмістили відповідну інформацію в наших базах даних, з якими можуть ознайомитись не тільки в Дзержинському і Центрально-Міському, але й в інших районах Кривого Рогу, а також в різних містах і селищах Дніпропетровської області. І до нас уже приходять люди, які мають інвалідність, але бажають працювати на цьому підприємстві. Створивши робочі місця для інвалідів, ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг» продемонструвало суспільству, що ця компанія справді є соціально орієнтованою і соціально відповідальною.

    Инф. Кdgmk.com.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.