• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄБРР підтримує розширення діяльності компанії «Кроноспан» в Україні

    Опубликовано: 2019-06-10 08:44:47

    Синдикований кредит €116 млн. на запуск нового виробництва та підвищення енергоефективності.

    ЄБРР організовує синдикований кредит на суму €116 млн. для ТОВ «Кроноспан УА»
    €50 млн. з цієї суми буде надано комерційними банками.
    Фінансування буде використане для інвестицій у нові виробничі потужності та заходи енергоефективності

    Потенціал України у деревообробній сфері значно збільшиться завдяки синдикованому кредиту в розмірі €116 млн., який ЄБРР організовує для ТОВ «Кроноспан УА».

    Ці кошти будуть інвестовані у нові виробничі потужності, які відповідатимуть стандартам і нормам ЄС. Компанія планує розширити своє виробництво в Україні шляхом будівництва нового заводу у м. Нововолинську на заході країни.

    Спеціалізоване енергоефективне обладнання, включаючи котел на біомасі потужністю 45 МВт, новий трансформатор та новий електрофільтр, забезпечить альтернативне рішення для електропостачання і дозволить скоротити втрати енергії та викиди пилу.

    Очікується, що виробництво на зазначених потужностях продукції з високою доданою вартістю сприятиме заміщенню імпорту орієнтовано-стружкових плит (OSB) та збільшенню експорту з України на спільний ринок ЄС та в інші країни.

    ЄБРР буде формальним кредитором на всю суму €116 млн., але €50 млн. з цієї суми буде синдиковано з комерційними банками Raiffeisen Bank International AG та Raiffeisenlandesbank Oberösterreich за структурою кредиту «A/B».

    ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку діяльності у країні в 1993 році Банк узяв на себе сукупні зобов'язання щодо надання майже €13,1 млрд. в рамках 418 проектів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.