• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Huawei оскаржить в суді внесення компанії в чорний список в США

    Опубликовано: 2019-05-29 16:30:17

    Телекомунікаційна компанія Huawei в середу подала позов в США з вимогою визнати антиконституційним включення концерну в чорний список, а також заборону на придбання технологій американських IT-компаній. У концерні стверджують, що влада США не змогла надати доказів того, що Huawei представляє загрозу безпеці. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW.

    У Huawei намір клопотати про розгляд справи в спрощеному порядку судочинства. У концерні вважають, що обмеження проти неї вводилися для позбавлення компанії публічних прав, в тому числі, права на судовий розгляд, що суперечить конституції США.

    Нагадаємо, Міністерство торгівлі США 17 травня оголосило про намір внести Huawei в чорний список через загрозу національній безпеці. Компанію звинувачують, зокрема, в крадіжці технологій, шпигунстві і продажу американських комплектуючих до Ірану всупереч санкціям проти цієї країни. Дії американських властей призвели до того, що багато IT-компанії припинили співпрацю з китайським концерном.

    Денис Масліков

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.