• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Білорусь встановила тарифи на прокачування «брудної» нафти в РФ

    Опубликовано: 2019-05-28 17:00:28

    Білорусь встановила тарифи на послуги з транспортування нафти по магістральним трубопроводам ВАТ "Гомельтранснафта Дружба" і "Полоцктранснефть Дружба" у напрямку російської ЛВДС "Унеча". Про це йдеться в постанові міністерства антимонопольного регулювання і торгівлі (МАРТ), опублікованій у вівторок на Національному правовому інтернет-порталі республіки, передає УНН.

    Відповідно до документа, вартість транспортування 1 т нафти по маршруту ЛВДС "Мозир" - Унеча (Високе) складе 70,44 російських рублів. Цей тариф відповідає тарифу на прокачування 1 т нафти по маршруту Унеча (Високе) - ЛВДС "Мозир", встановленому з 1 лютого поточного року.

    Тариф на транспортування 1 т нафти за маршрутом від нафтоперекачувальної станції (НПС) "Кобрин" (кордон Республіки Білорусь/Республіки Польща) - Унеча (Високе) складе 330,53 російських рублів.

    Також постановою білоруського міністерства встановлений тариф на прокачування 1 т нафти по маршруту Унеча-Полоцьк-Невель в розмірі 191,2 російських рублів.

    Постанова сьогодні вступила в силу і діє до 1 жовтня 2019 року.

    Раніше УНН повідомляв, що РФ і Білорусь затвердять методику оцінки збитків від забруднення "Дружби" до 10 червня.

    Ангеліна Літінська

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.