• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кредит готівкою: особливості позики та «підводні» камені

    Опубликовано: 2019-05-27 18:35:35

    Якщо потрібна велика сума грошей, а власних накопичень виявляється недостатньо, виходом із ситуації стає банківський кредит. Послуга дозволяє отримати кошти на задоволення споживчих потреб «тут і зараз», а повертати їх протягом кількох місяців і навіть років.

    Слід розуміти, що банківська позика – не одне й те саме, що борг, отриманий від родичів або друзів. У обох випадках гроші потрібно повертати. Але кредит передбачає нарахування відсотків за кожний день користування коштами. Таким чином, банку завжди доводиться повертати грошей більше, ніж було отримано. Проте у фінансовому інституті можна оформити велику позику швидко і підібрати зручні умови погашення заборгованості.

    Особливості позики

    Готівковий кредит передбачає отримання клієнтом коштів «на руки». На практиці гроші можуть бути видані або у касі банку, або шляхом їх зарахування на картковий рахунок. У другому випадку кошти потрібно лише перевести в готівку за допомогою банкомату.

    Оформити позику можна практично у кожному комерційному банку в Україні. Але у більшості з них доволі жорсткі вимоги до клієнтів. Потрібно збирати довідки та інші документи, доводити платоспроможність, кілька днів очікувати на рішення кредитних експертів. До того ж, максимальна сума заборгованості рідко доходить до 50 000 гривень, якщо позичальником виступає звичайний громадянин з середнім рівнем доходу.

    Враховуючи це, цілком оправданою є популярність кредитних програм від Банку Кредит Дніпро. У цій фінансовій установі можна оформити велику позику - https://creditdnepr.com.ua/pryvatnym-osobam/kredyty/kredyty-gotivkoyu/velyki - на вигідних умовах:

    • Максимальна сума готівкового кредиту: 3 000 – 50 000, 50 000 – 75 000, 75 000 – 500 000 гривень.
    • Відсоткова ставка: від 62% річних.
    • Оформлення позики на строк: від 12 до 60 місяців.

    Важливою перевагою кредитних програм Банку Кредит Дніпро є індивідуальний підбір схеми погашення заборгованості для кожного клієнта. Експерти фінансового інституту оцінюють дохід позичальника та пропонують оптимальний графік повернення коштів.

    «Підводні» камені

    Через недостатню фінансову компетентність позичальники часто опиняються у ситуації, коли здається, що банк порушує умови Договору. Банк Кредит Дніпро піклується про свою репутацію і цінує клієнтів, тому проливає світло на поширені «підводні» камені:

    • Відсоткова ставка вища, ніж у рекламі – номінальна ставка завжди нижча за реальну, адже виникають операційні, страхові та інші витрати при оформленні позики.
    • Штраф за дострокове погашення – в інтересах банку, аби клієнт повертав гроші якомога довше, адже відсотки нараховуються щоденно.

    У Банку Кредит Дніпро позичальнику одразу повідомляється реальна відсоткова ставка, аби він розумів, скільки насправді складає переплата. І за дострокове погашення заборгованості немає ніяких штрафів. Оформляйте кредит у надійного фінансового партнера!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.