• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На теплі кредити у регіонах виділили вже 140 млн грн

    Опубликовано: 2019-05-13 17:30:21

    Вже понад 140 млн грн виділено місцевою владою для додаткового співфінансування "теплих кредитів" у 2019 році. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Держенергоефективності.

    "У 2019 році у співпраці з Держенергоефективності впроваджено вже 140 місцевих програм здешевлення "теплих кредитів". На їхню реалізацію виділено більше 140 млн грн із місцевих бюджетів", - вказали у відомстві.

    Це додаткова підтримка до 400 млн грн державного фінансування "теплих кредитів" у цьому році, додали у Держенергоефективності.

    "Лише у квітні цього року прийнято 24 нові місцеві програми, а на їх реалізацію виділено 7,5 млн грн із місцевих бюджетів", - зазначили в агентстві.

    Синергія зусиль уряду та місцевої влади у співфінансуванні "теплих кредитів", як вказано, стимулює населення до енергоефективності.

    Про це, як повідомляється, свідчать дані моніторингу, зокрема, за останні три роки:

    у 8 разів зріс попит на "теплі кредити" (із 194 ОСББ у 2015 році до понад 1 600 у 2018 році);
    населення та ОСББ впроваджують більш комплексні енергоефективні заходи (середній кредит ОСББ зріс у 3,5 рази: із 85 тис. грн у 2015 році до майже 300 тис. грн у 2018 році).

    Нагадаємо, українцям видали вже половину запланованих на рік "теплих кредитів".

    Як повідомляв УНН, на утеплення українських багатоповерхівок потрібно 50 млрд євро.

    Юлія Шрамко

    Источник: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.