• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ситуація в Алчевську

    Опубликовано: 2006-02-14 14:02:00

    11 лютого в Алчевську закінчені роботи з ремонту внутрішніх тепломереж будинків і триває їх поетапне підключення  до мережі теплопостачання. Всього відновлені тепломережі 665 житлових будинків (за планом – 665), 24 дошкільних закладів, 19 загальноосвітніх шкіл та 9 медичних установ.

    Станом на 14 лютого забезпечені теплопостачанням 573 житлових будинки (за добу – 43), 24 дошкільних заклади, 19 загальноосвітніх шкіл та 7 медичних установ. Готові до прийому теплоносія 92 житлові будинки. Перемерзання магістральних тепломереж незначною мірою стримує виконання завдань щодо забезпечення теплом будинків. На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяні бригади зі спеціальним обладнанням від Укрзалізниці, комунальних служб і підприємств міста, а також багатьох регіонів (всього 2918 фахівців та 127 одиниць техніки).

    Підрозділами МНС розгорнуті 12 пунктів обігріву. На кожному з них  здійснюється харчування задіяного на роботах особового складу та за необхідністю мешканців міста. З метою надання допомоги та перевірки стану пожежної безпеки працівниками МНС постійно здійснюється обхід помешкань, в яких проживають малозабезпечені мешканці та інваліди. З Алчевська до оздоровчих закладів Криму, Закарпаття, Львівщини, Донеччини та Московської області Російської Федерації відправлені 10697 дітей та супроводжуючих осіб. Прес-служба МНС.

    Инф. Кmu.gov.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.