• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Алчевську повністю відновлено систему опалення

    Опубликовано: 2006-02-13 14:08:00

    "Станом на 11 лютого в Алчевську відновлено системи опалення в усіх 665 житлових будинках міста, 24 дитсадках, 19 школах та 9 медичних установах", – сказав сайту RAZOM губернатор Луганської області Геннадій Москаль. "У зв’язку з холодами та незадовільним станом магістральної тепломережі , яка знаходиться дуже близько до поверхні ґрунту, виникло її перемерзання, тому доводиться проводити додаткові роботи з розігріву тепломережі, – повідомив він. - Котельна "Заводська", яка обігріває місто, введена в експлуатацію ще в 1964 році. Вона розрахована на забезпечення теплом будинків, побудованих сорок років тому. Проте, у зв’язку із розбудовою міста, до неї підключалися новозбудовані будинки, що призвело до її перевантаження. Загалом 50% теплових мереж потребують повної заміни, але протягом останніх 15 років не було замінено жодного кілометру тепломереж".

    "Щодоби відновлюється теплопостачанням в середньому в 30 будинках, і вже майже 500 будинків Алчевська опалюються. Опалюються також 20 дитсадків, 17 шкіл та 2 лікарні", - повідомив Москаль.

    "На ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяні бригади зі спеціальним обладнанням від Укрзалізниці, комунальних служб і підприємств міста, а також усіх регіонів України (майже п’ять тисяч фахівців та 127 одиниць техніки), – нагадав луганський губернатор. - Підрозділами МНС в місті розгорнуто 12 пунктів обігріву. На кожному з них харчуються вдень близько 130 алчевців. Постійно здійснюється обхід помешкань, в яких проживають малозабезпечені громадяни та інваліди".

    Геннадій Москаль також нагадав, що з Алчевська до оздоровчих закладів Криму, Закарпатської, Львівської та Донецької областей відправлені 10697 дітей та супроводжуючих осіб.

    Інф. Razom.org.ua

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.