• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про порядок встановлення цін і тарифів на продукцію, товари та послуги

    Опубликовано: 2006-02-13 13:12:00

    Відповідно до законів України “Про місцеві державні адміністрації” та “Про житлово-комунальні послуги” і постанови Кабінету Міністрів “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)” голова облдержадміністрації в м. Дніпропетровськ Надія Дєєва видала розпорядження № 32-р-06 від 3 лютого 2006 року “Про порядок встановлення цін і тарифів на продукцію, товари та послуги”.

    Згідно з ним зміна існуючих цін і тарифів здійснюється лише за умови економічного їх обґрунтування з урахуванням забезпечення економії та раціонального використання природних і енергетичних ресурсів, зниження витрат на виробництво і послуги та підвищення їх якості. Також Надія Дєєва доручила відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації у межах наданих їм повноважень проаналізувати до 20 лютого 2006 року ситуацію з регулюванням цін в області і до 27 лютого підготувати проекти розпоряджень щодо конкретних методів регулювання та рівнів цін (тарифів) на продукцію, товари та послуги підприємств, організацій, установ, які відносяться до сфери їх діяльності.

    Крім того, губернатор прийняла рішення про створення при обласній державній адміністрації регіональної комісії з питань координації взаємовідносин між окремими учасниками споживчого ринку і затвердила її персональний склад.

    Інф. Прес-служба голови облдержадміністрації

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.