• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Хмельницьке обласне управління юстиції розробило тематику занять для вчителів правознавства області

    Опубликовано: 2006-02-13 12:17:00

    Хмельницьке обласне управління юстиції розробило й погодило орієнтовну тематику занять на І півріччя 2006 року для вчителів правознавства, які навчатимуться за графіком на курсах підвищення кваліфікації на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

    За словами начальника Хмельницького обласного управління юстиції Нелі Продан, тематика цих занять містить три окремі блоки:

    - „Основні конституційні права і свободи людини і громадянина”;

    - „Основні положення виборчого законодавства” (Закони України „Про вибори народних депутатів України” та „Про вибори депутатів Верховної Ради АРК, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”);

    - „Основні положення трудового законодавства” (праця молоді; праця жінок; законодавство про відпустки; основні вимоги, що пред'являються до трудового договору; відповідальність за порушення умов трудового договору).

    Фахівці обласного управління юстиції з 17 лютого 2006 року братимуть активну участь у роз‘ясненні вчителям правознавства новел чинного виборчого законодавства.

    Прес-служба Міністерства юстиції України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.