• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася зустріч Президента України з керівниками делегацій Ради Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць СНД

    Опубликовано: 2006-02-10 12:08:00

    Відбулася зустріч Президента України Віктора Ющенка з керівниками делегацій Ради Міжпарламентської Асамблеї держав-учасниць СНД.

    На початку зустрічі Глава Української держави відзначив високий рівень представництва делегатів, що приїхали до Києва для участі у черговому засіданні Ради Міжпарламентської Асамблеї країн-учасниць Співдружності.

    «Ми вважаємо, що рівень, який ви представляєте, є дуже важливим у формуванні співпраці наших країн як на законодавчому рівні, так і в аспекті подальшої розбудови наших торговельно-економічних відносин», – зазначив зокрема Президент.

    В. Ющенко поцікавився домовленостями, досягнутими під час перебування делегатів в Україні.  Президент також висловився за необхідність прискорення розгляду ініціатив, висунутих українською стороною на Саміті держав-учасниць СНД, який відбувся у серпні 2005 року в Казані . На його думку, вирішення цього питання сприятиме подальшому розвитку економічної та гуманітарної співпраці як в рамках Співдружності, так і в плані двосторонніх відносин.    

    У зустрічі взяли участь Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, Голова Ради Федерації Федеральних Зборів Росії Сергій Миронов, Голова Парламенту Грузії Ніно Бурджанадзе, Голова Ради Національних Зборів Білорусі Геннадій Новицький, Голова Сенату Парламенту Казахстану Нуртай Абикаєв та інші. 

     Інф. Офіційне інтернет-представництво Президента України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.