• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про школу танців One Life - все що потрібно знати

    Опубликовано: 2019-02-18 13:12:15

    «Життя занадто коротке, щоб просто ходити» - це девіз школи танців One Life. Сучасні танці у Львові викладають в безлічі різніх шкіл, і студія танців One Life займає серед них зовсім особливе місце. Вона була створена в травні 2018 року.

    One Life - школа танців для дорослих та дітей у Львові, в розкладі можна побачити всі напрямки та групи для дітей и підлітків і дорослих, які дійсні на даний момент. На сайті ви можете побачити фото наших учнів із занять, змагань, виступів і інших заходів.

    Танці для початківців

    Важко знайти місце, де б вивчення танців було б більш схоже не на спорт, а на справжнє свято - саме так справи йдуть в школі танців Іванки Гурдиган, ми створюємо в танці історію чогось, для того щоб як дітям так і дорослим було б легше вжитись в роль та розвиватись не лише технічно, але й емоційно. Не кожна танцювальна студія у Львові може похвалитися такою кількістю вечірок, заходів, конкурсів та других активностей, які команда One Life Dance Studio влаштовує як для своїх учнів, так і для інших студій та колективів.

    Якщо ви ніколи не танцювали і вважаєте себе абсолютно немузикальною та нетворчою людиною, нездатною красиво рухатися під звуки музики, Вам варто спробувати і прийти на відкрите заняття в школу танців One Life Dance Studio. Її цілком можна назвати однією з кращих шкіл танців для початківців, оскількі з кожного напрямку регулярно відкріваються нові групи для рівня «з нуля». Якщо Вас цікавлять сучасні танці для початківців, дивіться список напрямків школи.

    Можна вибрати і спробувати відразу кілька різніх напрямків танців: в нашій студії танців їх більше 15. Сучасні танці відрізняються різноманітністю, і засновники школи постаралися зібрати в стінах школи справжніх професіоналів по кожному з напрямків. «Ми спробували створити місце, де коефіцієнт корисної дії від занять завжди буде позитивним!», - каже Іванка Гурдиган

    Танці в Львові для дорослих

    Якщо Ви вже не новачок, і танці для початківців вас не цікавлять, Ви залишитесь задоволеними «просунутими» групами які існують в нашій студії. У школі танців кожен напрямок має кілька рівнів, і навіть досвідченому танцівникові не буде нудно на наших заняттях. Команда танцювальної студії ніколи не стоїть на місці, викладачі готові давати нові знання танцюристам будь-якого рівня підготовки. Професійні танцівники постійно вдосконалюють свої навички, і всі танцювальні студії були б раді мати таких талановитих и досвідченіх викладачів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.