• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міфи про лазерну корекцію зору

    Опубликовано: 2019-01-29 17:58:44

    Лазерна корекція зору широко застосовується в усьому світі. Завдяки цьому методу багато людей змогли повернути втрачений зір і поліпшити якість свого життя. Це безпечна операція, яка проводиться висококваліфікованим хірургом на сучасному обладнанні. Незважаючи на все це, існує велика кількість міфів, які заважають людям зважитися на операцію. Будьте впевнені, ми розвіємо всі ваші сумніви!

    Якщо Вас цікавить детальніше процедура відновлення зору, переходьте на сайт клініки "Окулюс" у Львові, яка спеціалізується по лазерній корекції зору http://oculus.lviv.ua/areas/ophthalmology/lazerna-korekciya-zoru-ta-lazerni-meto/ А зараз пропонуємо Вашій увазі основні міфи про лазерну корекцію.

    лазерна корекція зору



    Міф 1. «Доведеться лежати в лікарні»

    У цьому немає ніякої необхідності. Всі маніпуляції проводять амбулаторно і вже через кілька годин, пацієнт може повернутися додому.

    Міф 2. «Лазерна корекція зору - це боляче»

    Операція проходить під місцевою крапельної анестезією, яка перешкоджає виникненню больової чутливості. Можлива поява сльозотечі або почуття «піску в очах» після всіх процедур. Такі прояви вважаються нормою, через кілька годин все неприємні відчуття зникають.

    корекція зору лазером



    Міф 3. «Поле лазерної корекції зір відновлюється не відразу»

    Сучасні методи лазерної корекції зору дають можливість хворому помітити результат через кілька годин після операції.

    Міф 4. «Не можна спрогнозувати результати операції»

    Проведення повного діагностичного обстеження дає лікареві можливість спрогнозувати результат корекції зору. Тому пацієнт може розраховувати на певну гостроту зору після оперативного втручання.

    Міф 5. «Можуть з'явитися серйозні проблеми із зором після операції»

    Лазерна корекція зору визнана найефективнішим і безпечним способом відновлення зору. Ризик виникнення післяопераційних ускладнень зведений до мінімуму і становить менше 1%. Зорові функції після корекції зберігаються на все життя. Погіршення зору може спостерігатися тільки при вікових змінах в структурі очей, але це ніяк не пов'язано з проведеної раніше операцією.

    корекція зору

    Міф 6. «Лазер може нашкодити оці або взагалі позбавити зору»

    Ексимерний лазер працює за чітко заданих параметрах на поверхні рогівки і має підвищений рівень безпеки. Всі відхилення від норми і похибки повністю виключені, так як операція проводиться на сучасному комп'ютеризованому обладнанні під керівництвом досвідчених хірургів. Під час проведення всіх маніпуляцій голова пацієнта добре зафіксована, і промінь лазера впливає на задану область очі. Не варто турбуватися, ваш зір в руках професіоналів!

    Міф 7. «Доведеться забути про спорт»

    Після проведення лазерної корекції зору ви зможете продовжити займатися спортом. Дозволяється читати улюблені книги, працювати за комп'ютером і відвідувати кінотеатри. Строгих фізичних і зорових обмежень немає.

    відновлення зору

    Міф 8. «Лазерна корекція зору протипоказана родили жінкам»

    Дозволяється проводити корекцію зору жінкам, які не народжували. На вагітності і пологах в майбутньому це ніяк не відобразиться. Однак операція протипоказана жінкам в положенні і в період грудного вигодовування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.