• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яким повинен бути повсякденний жіночий одяг

    Опубликовано: 2018-12-15 22:16:38

    Будь який одяг, який ви плануєте одягати кожного дня, повинен мати певні якості й особливості. Звісно, він повинен бути красивим та стильним, адже ви — жінка, але також не менш важливі й інші параметри.

      Тому, повсякденний жіночий одяг повинен бути:
    • Зручним — ви повинні відчувати себе в комфорті, незалежно від обставин. Ви йдете на прогулянку, до магазину за покупками, в офіс чи на посиденьки з подружками — це не має значення, вам повинно бути зручно, ніде нічого не повинно натирати;
    • Якість — тут може біти лише один варіант. Адже, чим вище якість одягу, тим він зручніший, тим довше зможе прослужити й тим він красивіший. Тому ніяких дешевих речей з низькою якістю. Можна не купувати бренд, але уважно відноситись до якості товару треба обов’язково;
    • Відповідність — одяг повинен відповідати вашому віку. Як мінімум, відповідати тому, скільки вам дають оточуючі. Молода дівчина у довгій безформній спідниці буде викликати таке ж здивування, як жінка «у віках», яка вирішила прогулятись у міні-спідниці.

    Також варто обирати одяг, який буде відповідати особливостям вашої фігури. Причому не варто закривати очі на власні недоліки, адже за допомогою одягу їх можна досить легко приховати. Або зробити акцент на тому, що у вас «на п’ять». Й обов’язково беріть кілька різних нарядів. В принципі, гардероб кожної жінки повинен складатись з повсякденних нарядів (по два різних на кожен сезон), двох строгих ділових костюмів й, як мінімум, однієї вечірньої сукні. Купувати ділові «офісні» костюми варто опираючись на вимоги дрес-коду вашої компанії.

    Й головне — не намагайтесь орієнтуватись під час свого вибору на сторінки модних журналів. Не факт, що той одяг дійсно зручний, й назвати геть всі моделі красивими також складно. Намагайтесь підібрати власний стиль.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.