• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Каталог запчастин для КрАЗ від компанії Banga!

    Опубликовано: 2018-11-27 18:19:05

    КрАЗ-6510

    КрАЗ-6510 - український великоваговий вантажний автомобіль, виробництво якого стартувало в 1992-му році. Машина випускалася в декількох варіантах.

    Принципово новий автомобіль прийшов на зміну 250-ої версії, яка на той час морально застаріла. Ключові вузли і механізми вантажівки були доопрацьовані. Від попередника він успадкував лише мости.

    КрАЗ-6510-2 вантажне шасі призначалося для установки пристроїв спеціального призначення. КрАЗ-6510 був особливо популярний у різних підприємств промислового комплексу. Завдяки колісній формулі шість на чотири і двом провідним мостам вантажівка впевнено почувала себе на всіх типах доріг загального значення, бездоріжжі та ділянках, скритих щебенем. Модель відрізнялася високою вантажопідйомністю і була здатна перевозити до 16 тонн. Це дозволяло транспортувати за один рейс великі обсяги вантажів.

    Кременчуцький завод випускав дві модифікації даної моделі:
    КрАЗ-65101 - 13,5-тонна вантажівка з дизельним двигуном «ЯМЗ-238М2» і 5-ступінчастою КП. Його розробка велася в 1991-1992-му роках. Ця модифікація мала 2 паливних бака і обігрівач паливної системи;
    КрАЗ-6444 - великий сідельний тягач, створений базі КрАЗ-6510. Його випуск стартував в 1990-му році. Автомобіль використовувався разом з габаритним напівпричепом.
    Шасі КрАЗ-6510 активно використовується в якості основи для монтажу кранових установок та іншого обладнання. При цьому окремі модифікації автомобіля можуть мати різні експлуатаційні характеристики і вантажопідйомність.

    Повна маса базової моделі складає 26 т, вантажопідйомність – 13,5 т. Завдяки кутку виїзду в 17,5 градусів і дорожньому просвіту в 335 мм вантажівка може позмагатися із потужними позашляховиками, пересуватися на будівельних майданчиках по глині, грязюці, щебеню та піску.
    Радіус розвороту автомобіля дорівнює 12 м. Кузов машини вміщує до 8 кубометрів вантажу і при розвантаженні піднімається на 55 градусів.
    КрАЗ-6510 функціонує на дизельному паливі. На 100 км шляху автомобіль витрачає 36 л, що робить його економічнішим від попередників. Два паливних бака по 165 л кожен забезпечують можливість тривалого руху без дозаправки.

    Силові можливості КрАЗ-6510 вражають. Номінальна потужність - 232 к.с. дозволяє розганятися до 80 км / год. Вантажівка комплектується невибагливим і надійним V-образним 8-циліндровим карбюраторним мотором моделі «ЯМЗ-238М2», який оснащено передпусковим підігрівачем, що дозволяє легко заводитися в холодну пору року. Також доступна установка підігріву паливної системи.
    На базове шасі машини нерідко встановлюються різні пристрої. До числа найбільш популярних відноситься насосна установка, доповнена баком «ЦА 320». Даний цементувальний агрегат застосовується для робіт в сфері капітального ремонту та виконання бурильних завдань. Монтаж установки здійснюється на окремій рамі.

    КрАЗ-65055-02

    Потужний силовий агрегат, висока надійність, відмінна вантажопідйомність, зручність в експлуатації - це лише незначна кількість всіх переваг прославлених автомобілів КрАЗ. Саме таким гідним представником і є самоскид марки КрАЗ-65055, який зазнав модернізації у 2008 році. Автомобіль-самоскид КрАЗ-65055 з колісною формулою 6х4 і вантажопідйомністю 16 тонн розроблений призначений для перевезення будівельних (сипучих і навалочних) вантажів по дорогах загального значення, бездоріжжю та складних ділянках із піском, багнюкою та щебенем.
    У 2009 році конструктори заводу провели серйозну модернізацію традиційного «65055», в наслідок чого світ побачила оновлена версія.

    КрАЗ-65055 «Гірник - М» - глибока модернізація стандартного «65055», що отримала новий «американський» силовий агрегат китайського виробництва і тепер здатна легко перевозити 20 т вантажу навіть по ґрунтових дорогах.

    Самоскид КрАЗ С18.0 "Гірник" оснащено посиленою задньою підвіскою, новою самоскидною платформою об'ємом 12 м³ і новим рульовим механізмом інтегрального типу.

    Нова версія КрАЗ-65055-02 комплектується потужнішим V-подібним 6-циліндровиммотором замість 8-циліндрового.

    Салон нового вантажівки обладнаний досить потужною системою обігріву з кліматичною установкою американської фірми «Bergstrom».

    Салон нової версії автомобіля зручний і якісний, панель управління розміщена у водія під рукою. Пластикові деталі не жорсткі і не скриплять при русі. Посадка забезпечує чудову оглядовість. Місткість кузова вражає, чи не кожен конкурент КрАЗу (особливо китайський) може продемонструвати такі показники.

    Джерело https://banga.ua/

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.