• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 9 листопада Україну відвідає Єврокомісар Йоганнес Ган

    Опубликовано: 2018-11-08 15:12:26

    9 листопада Україну відвідає Європейський Комісар з Європейської політики сусідства та перемовин про розширення Йоганнес Ган. Головна мета його візиту – обговорити прогрес у здійсненні реформ і впровадженні Угоди про асоціацію.

    Під час свого візиту Ган зустрінеться з Президентом Петром Порошенком, Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом, Міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, Головою НАБУ Артемом Ситником. Також він проведе зустрічі з представниками громадянського суспільства. З ними Єврокомісар планує обговорити останні напади на активістів.

    Під час зустрічі з Гройсманом Ган представить йому новий регулярний Звіт про виконання асоціації. У документі міститься оцінка прогресу, якого Україна досягла у рамках Угоди про асоціацію протягом минулого року.

    Також Ган вшанує пам’ять Героїв Небесної Сотні: разом з Клімкіним він покладе квіти до відповідного меморіалу.

    На знак підтримки державних медіа Єврокомісар зустрінеться з представниками суспільного мовника – керівництвом і наглядовою радою.

    Окрім того, від імені ЄС Ган разом з Координаторкою системи ООН, Координаторкою з гуманітарних питань і Постійною представницею Програми Розвитку ООН в Україні Оснат Лубрані підпишуть угоду ЄС-ПРООН щодо підтримки Євросоюзом сходу України (нова програма ЄС із бюджетом у 50 мільйонів євро).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.