• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Влада Рівненщини опікується охороною здоров'я громадян регіону

    Опубликовано: 2006-02-02 17:52:00

    Голова Рівненської облдержадміністрації В.Червоній підписав розпорядження про заходи щодо підвищення якості та доступності медичного обслуговування населення на 2006-2010 роки.

    Голова Рівненської облдержадміністрації В.Червоній підписав розпорядження про заходи щодо підвищення якості та доступності медичного обслуговування населення на 2006-2010 роки. Відповідно, передбачається упорядкувати мережу закладів охорони здоров’я на селі, оптимізувати їх ресурсні бази, забезпечити пріоритетний розвиток первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини, укомплектувати випускниками медичних вузів заклади охорони здоров’я, створити у сільській місцевості ФАПи та забезпечити їх функціонування, провести профілактичний огляд осіб, що потерпіли внаслідок аварії на ЧАЕС. Планується також оснастити медичні заклади лікувально-діагностичною апаратурою, оргтехнікою, інвентарем, меблями та необхідними медикаментами для надання екстренної медичної допомоги.

     Инф. Урядовий портал

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.