• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відкрите тренування Національної жіночої збірної України з боксу

    Опубликовано: 2018-11-02 15:27:56

    Федерація боксу України запрошує представників ЗМІ на відкрите тренування жіночої збірної України перед від’їздом на Чемпіонату світу з боксу.

    5 листопада о 16:00, на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі (м. Київ, Столичне шосе, 19) пройде відкрите тренування Національної жіночої збірної України перед від’їздом нашої команди на Чемпіонат світу з боксу.

    Головний боксерський старт року прийматиме з 15 по 24 листопада місто Нью-Делі, Індія. За попередньою інформацією участь в змаганнях прийматимуть понад 45-ти країн учасниць.

    В рамках відкритого тренування Національна жіноча збірна України проведе ряд спарингів, по завершенню яких буде можливість поспілкуватися з учасниками майбутнього чемпіонату світу, а також тренерським складом збірної.

    Варто зазначити, що в рамках відкритого прес-заходу головний тренер Національної жіночої збірної України Сергій Гордієнко, оголосить і підсумковий склад збірної, який вже за декілька днів відстоюватиме честь нашої країни на головному боксерському турнірі року.

    Детальна інформація та акредитація – Олександр Подаваленко (керівник прес-служби Федерації боксу України, тел. +38-095-593-43-53. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.