• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Головні конкуренти: Буковель VS Драгобрат

    Опубликовано: 2018-10-12 11:34:03

    Є місця, в які хочеться повертатися знову і знову. Одним з таких вважається Буковель. Що може бути краще відпочинку в горах? Тільки морські курорти можуть бути гідними конкурентами. Однак на Західній Україні відпочиваючих чекає малому бізнесу свіже гірське повітря, незабутні краєвиди, унікальна атмосфера і активне дозвілля.

    Відпочинок в Буковелі

    Щорічно Буковель відвідують величезна кількість туристів не тільки з України, а й з інших країн. Дана курортна зона порівнюється з всесвітньо відомими гірськолижними курортами, цим і пояснюватися високий попит. Готелів в Буковелі за останні роки не злічити. Стрімко розвивається готельний бізнес тут досяг свого піку, тому, щоб зараз зайняти цю нішу потрібно сильно постаратися.

    Готелі Буковеля відрізняються сучасністю, комфортабельністю і великим спектром послуг. Тут кожен турист має можливість підібрати апартаменти згідно своїх особистих переваг і фінансових можливостей. Пік сезону на курорті припадає на грудень-лютий. У цей період відповідно встановлюються святкові тарифи, а бронь номерів в готелях Буковеля починається задовго до старту сезону.

    Напередодні новорічних свят тут переповнені не тільки готельні апартаменти, а й гірськолижні траси. Буковель славиться сучасними підйомниками, великою різноманітністю трас і масою інших розваг. Тому сюди туристи приїжджають навіть з сусідніх селищ. Якщо порівнювати ціни на готелі та коттеджі в Буковелі та в сусідніх населених пунктах, то вибір очевидний. У відпочиваючих є можливість заощадити і провести відпустку в кращій курортній зоні. Дістатися до гірськолижних трас можна на рейсових маршрутках. Багато готельних комплексів та коттеджів в Буковелі надають послуги трансферу.

    Відпочинок в Драгобраті

    Переваги відпочинку в Драгобраті

    Головним конкурентом серед гірськолижних курортів в Україні вважається Драгобрат. Дана місцевість - це найвища курортна зона Карпат. Цьому сприяли природні умови і грамотно створена сучасна інфраструктура. Найнижчі висоти курорту складають 1400 м, а найвищі досягають -1707 м.

    Готелі в Драгобраті представлені в різному ціновому діапазоні. Вартість залежить від рівня номерів і близькості готелів до витягів.

    Курорт приваблює туристів десятками обладнаних трас різного рівня складності. Новачки починають з зелених спусків, а професіонали зустрічаються на чорних. Багато готелів Драгобрату представляють своїм постояльцям в оренду необхідне спорядження.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.