• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент відвідав ВАТ «Мотор Січ»

    Опубликовано: 2006-02-01 14:19:00

    Президент Віктор Ющенко відвідав у Запоріжжі ВАТ «Мотор Січ» та поспілкувався з колективом підприємства.

    Директор «Мотор Січі» В’ячеслав Богуслаєв ознайомив В. Ющенка зі зразками продукції підприємства, зокрема авіаційними двигунами, які не мають світових аналогів. Глава держави також оглянув споживчі товари, які виробляє підприємство, сільськогосподарську техніку й медичне обладнання.

    Президента також ознайомили з промисловим обладнанням, яке сприяє енергозбереженню.

    Особливу увагу Віктор Ющенко звернув на продукцію, що стосується високих технологій. Президент запропонував найближчим часом провести нараду за участю керівників усіх підприємств, що займаються високими технологіями. На ній буде обговорено подальшу координацію діяльності цих підприємств та стратегію розвитку галузі. «Світ виграє завтрашній день високими технологіями», – сказав Глава держави.

    Завданням влади, наголосив В.Ющенко, є підтримка українського товаровиробника та всіляке сприяння його просуванню на міжнародний ринок. У розмові з робітниками Глава держави зазначив, що Україна має хорошу базу для поступу в цьому напрямку. Президент зокрема нагадав, що у 2005 році наша держава продала за кордон більше літаків, ніж за всі попередні роки незалежності.

    Довідка. ВАТ «Мотор Січ» – одне з найбільших у світі і єдине в Україні підприємство, яке випускає та освоює серійне виробництво 69 типів і модифікацій обладнання для 88 видів літальних апаратів. Понад сотні країн світу використовують двигуни підприємства у військовій та цивільній авіації.

    Інф.  Офіційне інтернет-представництво Президента України

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.