• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ОБСЄ підтримує літню школу та експедицію «Дністер 2018»: гідроенергетика стає простішою

    Опубликовано: 2018-07-16 15:26:38

    16 липня 2018 року, м. Київ – сьогодні завершується серія науково-пізнавальних заходів в рамках літньої школи та експедиції з питань гідроенергетики, у яких взяли участь школярі, студенти, викладачі, представники громадських організацій та ЗМІ України та Молдови. Під час мальовничого сплаву маршрутом Наславча – Сорока уздовж ріки Дністер в Молдові учасники дебатували на тему транскордонного управління річкою, спілкувалися з місцевими органами селищ басейну та дізнавалися про особливості збереження річкових ресурсів у нинішніх екологічних та виробничих умовах.

    Десятиденна експедиція та літня школа стали інформаційною платформою для обговорення нагальних питань водної  безпеки, впливу гідроенергетики на Дністер та життя населення, пояснення перспективних програм управління річковим басейном та ознайомленням з ситуацією щодо використання наявних ресурсів.

    Захід організовано зусиллями Міжнародної організації Eco-TIRAS за підтримки проекту ОБСЄ «Сприяння транскордонному співробітництву та комплексному управлінню водними ресурсами в басейні річки Дністер», що фінансується Глобальним екологічним фондом. У рамках даного проекту ОБСЄ у партнерстві з Програмою розвитку ООН та Європейською економічною комісією ООН продовжує працювати над ефективною організацією роботи з управління водними ресурсами річки Дністер. Проведення цьогорічної експедиції та літньої школи є частиною проекту у напрямку налагодження комунікації з молоддю, науковою спільнотою та ЗМІ.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.