• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2018 році Юлія Тимошенко пропустила 94% голосувань Ради

    Опубликовано: 2018-04-03 14:19:56

    Лідер фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропустила 94,6% голосувань у 2018 році. Упродовж січня-березня лідер «Батьківщини» проголосувала (натиснула «за», «проти» чи «утрималася») 52 рази із загалом 962 голосувань. Із них у січні – 0 голосувань, у лютому – 20, у березні – 32.
    Із початку 2018 року відбулося 30 пленарних засідань ВР. Відповідно до даних письмової реєстрації половину із них, 15 засідань, Юлія Тимошенко пропустила з невідомих причин. Ще 6 засідань було пропущено через хворобу. Політик була письмово зареєстрована на 9 пленарних засіданнях.
    Інформацію наведено за даними офіційного веб-сайту Верховної Ради України. Дані щодо голосувань відображені у розділі «Законотворчість», підрозділі «Статистика голосувань за вибраний період».
    «2 квітня під час ефіру на «Свободі слова» на телеканалі ICTV лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко висловила сумніви в достовірності даних КВУ щодо участі лідерів фракцій ВР у голосуваннях. Наголошуємо, що всі дослідження нашої організації базуються виключно на даних офіційної статистики, оприлюднених на веб-сайті ВРУ, або ж отриманих у відповідь на інформаційні запити. Кожен громадянин України може переконатися у достовірності цих даних та ознайомитися із ними на веб-сайті Верховної Ради.
    Комітет виборців України стурбований заявами політиків, які мають на меті створення тиску на результати досліджень нашої організації. Тому нами прийнято рішення проводити ретельний аналіз ефективності роботи голів фракцій за результатами кожного місяця», – зазначив голова КВУ Олексій Кошель.
    Прес-служба ВГО «КВУ»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.