• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ромашка при молочниці

    Опубликовано: 2018-03-25 22:24:06

    Ромашка є унікальна лікарська рослина, застосування якого в комплексі з основним лікуванням підвищує його ефективність. Квітки ромашки використовують для приготування відварів і настоянок. Застосовують їх при будь-яких запальних захворюваннях, як зовнішньо, так і внутрішньо.

    Серед лікувальних властивостей рослини можна виділити наступні основні.

    • протизапальну;
    • антибактеріальну;
    • регенеруючу;
    • болезаспокійливу;
    • спазмолітичну
    • ветрогонну;
    • потогінну.

    Ромашка при молочниці допомагає зняти запалення епітеліального шару при кандидозі слизової рота, шкіри і на статевих органах. Вживання її відвару всередину дозволяє боротися з кандидозом шлунково-кишкового тракту. Лікувальний ефект досягається в основному за рахунок природного антисептичної дії рослини, а так само в зв'язку з нормалізацією рівня pН на слизових оболонках. Усунення гострого роздратування уражених ділянок тягне за собою зменшення свербежу і болю.

    Лікування молочниці ромашкою відноситься до методів народної медицини, яке схвалюється більшістю практикуючих лікарів. Більше про народні та домашні засоби від молочниці дивіться на https://molo4nica.in.ua/narodni-zasoby/. Завдяки м'яким властивостями рослини, використовуючи її відвар, вдається дбайливо видалити наліт молочниці, зняти запалення і почервоніння, створити умови для регенерації тканин.

    Однак, в якості самостійного лікування даний метод може бути неефективний, так як впливає на основну середу шкіри та слизової, але не може надати масивної атаки на грибок і патогенні бактерії. Тому лікування молочниці ромашкою має відбуватися в комплексі з спрямованої антигрибковой терапією.

    При кандидозі для приготування відвару ромашки 2 ст. ложки її квіток (або 1 фільтр-пакет) заварюють склянкою окропу, і настоюють протягом 40 хвилин. Такий фіточай використовують для полоскання ротової порожнини і горла, а так само для спринцювання піхви і зрошення чоловічих геніталій.

    Для лікування кандидозу кишечника відвар приймають по 2 столові ложки перед їжею 3-4 рази на день. При шкірних грибкових ураженнях цим відваром змочують вогнища інфекції.

    Найбільший позитивний ефект імовірний тоді, коли процедури з ромашкою передують застосуванню протигрибкових препаратів. Тобто вагінальні супозиторії, а так же мазі, креми, таблетки краще застосовувати після нейтралізації епітеліальної середовища за допомогою відвару ромашки. В цьому випадку грибкові колонії найменш схильні до зростання, а наліт молочниці не перешкоджає дії ліків.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.