• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Питання відставки Гонтаревої в черговий раз перенесли, бо провладні фракції продовжують торги навколо посад, - Сергій Рибалка

    Опубликовано: 2018-03-02 08:46:28

    Питання про відставку голови НБУ Валерії Гонтаревої у Верховній Раді, в черговий раз перенесли через те, що провладні фракції не домовились про результативне голосування та продовжують торгуватись одна з одною.
    Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат опозиційної фракції РПЛ, екс-голова фінансового комітету Ради Сергій Рибалка.
    «В черговий раз влада відклала розгляд питання звільнення Голови НБУ та призначення нового. Підкилимні торги за посади продовжуються, а керівники фракцій виставляють кожен свої вимоги. Так, фракція БПП хоче поставити свого голову Рахункової палати, а Народний франт вимагає призначення свого кандидата на посаду Омбудсмена. Які ще нові вимоги з’явилися? Для них це важливіше за реформи!», - написав Сергій Рибалка.
    При цьому він додав, що країна не може «далі так жити без змін і чекати, поки кадрові апетити всіх фракцій будуть задоволені».
    Нагадаємо, що голова НБУ з травня 2017 року формально перебуває у відпустці і не звільнена з посади.
    Останнім робочим днем Гонтаревої в НБУ стало 10 травня 2017 року.
    Президент вніс подання на призначення нового керівника лише 18 січня 2018 року.
    За повідомленням ЗМІ, розгляд питання про відставку Валерії Гонтаревої після внесення подання вже переносили через те, що вона перебувала на відпочинку за закордоном.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.