• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Події навколо особи Саакашвілі принижують довіру до України

    Опубликовано: 2018-02-19 13:46:27

    Події навколо особи  Саакашвілі  повинні не стільки концентрувати увагу на його особі, скільки акцентувати на  першочергових речах – процвітанні корупції в Україні, фактах деградації державної влади,  потребі формування владної вертикалі  на основі фаховості та відстоювання національних інтересів, а не метушні навколо ресурсів чи особистої відданості, необхідності нової основи для виборів в Україні –  чесності та прозорості тощо.  По суті, те, що говорить  колишній грузинський президент,  є абсолютно слушним і гідним суспільної уваги та обговорення. Таку думку висловив екс-прем’єр-міністр, президент УСПП Анатолій Кінах в ефірі одного з національних телеканалів.
    Він наголосив, що вся історія із Саакашвілі принижує честь, гідність і довіру до України як до держави.
    «Наприклад, той же прорив державного кордону – весь світ побачив, що можна це зробити в нашій країні і практично не отримати ніяких наслідків. Це відображає правовий нігілізм в інститутах української влади. Подивиться, що відбувається  з  наданням українського громадянства особам, які потім отримують високі державні посади, а ми бачили непоодинокі випадки подвійного громадянства, потім його анулювання… Порушення конституційних норм державними органами ніколи не працює на користь країні або її майбутнього»,  – сказав Анатолій Кінах.
    Президент УСПП завважив: якщо зазначений політик порушив закон, то має бути і покараний відповідно до цього. Але скандали, метушня навколо цього питання неприпустимі, адже шкодять міжнародному іміджу України та посилюють недовіру до неї.  Саме на це потрібно зважати владі, компетентним державним службам. 
    Зазначимо, що за результатами голосування в прямому ефірі, глядачі програми більшістю висловили переконання, що Саакашвілі ще повернеться в Україну і ця історія буде мати продовження. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.