• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УСПП і Торгова палата Україна-Іран стали партнерами

    Опубликовано: 2018-02-08 13:42:57

    Український союз промисловців і підприємців підписав Меморандум про співробітництво із Торгово-промисловою палатою Україна-Іран. Нагадаємо, іранський бізнес вже працює в нашій країні та зацікавлений значно розширювати партнерство. Про це йшлося на зустрічі президента УСПП Анатолія Кінаха із президентом ТПП Іран-Україна Хамідрезою Гаді.
    Іранці зацікавлені в  конкретних проектах в агросекторі, сфері  енергетики, медицини, транспортного машинобудування тощо. Наразі наша країна – одна із найбільш перспективних для співпраці з точки зору Тегерану. Втім, для справді взаємовигідного партнерства необхідно вирішити низку питань не лише на діловому, але й державному рівні, бо нині співпраці заважає  відсутність системи фінансових розрахунків між бізнесом обох країн, а також складна логістика, адже наразі доставка товарів йде через треті країни, до прикладу, Туреччину.
    Сторони сприятимуть тому, щоб представники бізнесу обох країн ввійшли до створюваної міжурядової комісії. Також УСПП  надасть свої рекомендації щодо найбільш перспективних партнерів для іранців серед промислових підприємств України.
    Вже незабаром Меморандум буде доповнений конкретним планом дій, де партнери зосередяться на практичних заходах: двосторонніх зустрічах бізнесу, організації візитів на підприємства тощо.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.