• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КЕРІВНИКИ КОМПАНІЙ ВПРОВАДЖУЮТЬ МЕДИЧНІ СОЦІАЛЬНІ ПРОЕКТИ ДЛЯ СВОЇХ СПІВРОБІТНИКІВ

    Опубликовано: 2018-01-19 14:57:40

    Як на початкових стадіях виявити небезпечні захворювання і запобігти виникненню інфаркту, інсульту або діабету 2-го типу? На ці та інші теми все частіше спілкуються з працівниками великих корпорацій спеціалісти діагностичних центрів і медичних установ.
    Наразі прослідковується позитивна тенденція серед українських великих компаній — проводяться пояснювальні бесіди та практичні тренінги на теми здоров’я для співробітників.
    Здоров’я та добре самопочуття співробітників — основа успіху будь-якої компанії, а погане самопочуття та хвороби співробітників несуть як людські, так і фінансові збитки. Працівники переважно не ознайомлені із можливостями профілактики та ранньої діагностики серйозних захворювань, а враховуючи напружений робочий графік, важливі питання щодо власного здоров’я і взагалі відкладають на потім.
    На тренінгах співробітникам компаній розповідають, на що варто звернути увагу та як запобігти розвитку серйозних захворювань. Також усі охочі можуть пройти невелике обстеження, наприклад, перевірити рівень глікованого гемоглобіну.
    Варто пам’ятати, що регулярні обстеження та лабораторна діагностика необхідні для того, щоб на ранніх стадіях виявити можливі проблеми зі здоров’ям, а хвороби, виявлені на ранніх стадіях, успішно лікуються.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.