• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія та Судан підписали угоду про розвиток проекту спорудження АЕС на території Судану

    Опубликовано: 2017-12-22 14:02:22

    Компанія «Русатом Оверсіз» (у складі Держкорпорації «Росатом») та Міністерство водних ресурсів, іригації та електроенергії Республіки Судан підписали Угоду про розвиток проекту спорудження АЕС на території Судану. Підписи під документом поставили заступник міністра водних ресурсів, іригації та електроенергії Республіки Судан Муса Омер Абу Ельгасім і директор департаменту розвитку бізнесу «Русатом Оверсіз» Дмитро Баженов.

    У рамках проведення техніко-економічного обґрунтування проекту спорудження АЕС буде зроблений вибір майданчиків для розміщення, а також визначені ключові параметри реалізації проекту: технологія, потужність, комплектація, строки та етапи реалізації, а також схеми фінансування.

    «Розвиток атомних технологій дозволить Судану повністю вирішити проблему енергетичної безпеки нації», - підкреслив Дмитро Баженов.

    24 листопада 2017 року Уряд РФ та Уряд Республіки Судан підписали Угоду про співпрацю у галузі використання атомної енергії в мирних цілях.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.