• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак: «Наступного року заплановано розширення територій 6 національних природних парків»

    Опубликовано: 2017-12-22 08:34:19

       Україна  активно  працює над  розширенням  територій природно-заповідного фонду.  Про це міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак заявив під  час підсумкової прес-конференції.

           «Уряд ухвалив рішення про розширення території двох національних природних парків загальною площею майже 5 тис га, а також підтримав створення гідрологічного заказника загальнодержавного значення «Приморський», який охоплює прибережну акваторію Азовського моря загальною площею 13 тис 115 га.», - сказав він.

    Міністр також повідомив, що вже підготовлено пакет документів для розширення територій 6 національних природних парків. Серед яких,  «Нобельський» на Рівненщині, «Бойківщина» на Львівщині, «Західне Побужжя» на Волині, «Куяльницький лиман» на Одещині та в інших регіонах.

         Остап Семерак також повідомив,  що важливим  цьогорічним досягненням в природно-заповідній справі  стало включення Комітетом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО 9 ділянок букових пралісів та старовікових лісів України до складу об’єкту Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО «Букові праліси Карпат та давні букові ліси Європи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.