• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партійці об’єднують зусилля для відновлення економічного розвитку

    Опубликовано: 2017-12-20 14:02:03

    Політична партія «Розумна сила» та Партія промисловців та підприємців України домовились про співпрацю, спрямовану на подолання кризової ситуації в країні, стимулювання сталого  соціально-економічного розвитку,  консолідацію здорових суспільно-політичних  сил. Партнери підтримали невідкладні заходи, передбачені у Платформі економічного патріотизму, розробленій Антикризовою радою громадських організацій України та УСПП. Було ухвалено відповідний Меморандум  про співпрацю.
    Сторони наголосили на необхідності відродження національної промисловості, розвитку малого та середнього бізнесу. Спільних зусиль потребує нова якість державної  кадрової політики, завдання приходу у владу професійних досвідчених людей з високою моральною планкою. 
    «Не можна миритися з тим,  що в Україні не той порядок денний, що злободенні  та найпріорітетніші проблеми не розглядаються і навіть замовчуються. Стримко скорочуюється чисельність населення – мінус 151 тис за 9 місяців, до чого додається трудова міграція, низьким є рівень охорони здоров’я – а проблема навіть не розглянута на національному рівні, немає стратегії, програм її подолання. Економіка скочується в бік сировинної – відомо, що така структура економіки не здатна продукувати робочі місця, що країні загрожує доля стати другорядним сировинним придатком розвинутих держав світу, але стратегії відродження вітчизняної індустрії так і немає. Ми не можемо бути сторонніми спостерігачами, наш завдання – сприяти вирішенню доленосних для держави проблем цивілізаційним конституційним шляхом», – наголосив голова ПППУ Анатолій Кінах.
    «Тільки спільно ми зможемо вивести нашу країну з кризи та занепаду. Україна потребує професіоналів та спеціалістів в економіці, правоохоронній діяльності, соціальній сфері та освіті. Українці заслуговують поваги», – зазначив голова політичної партії «Розумна сила» Олександр Соловйов.
    Представники партій домовилися здійснювати постійний інформаційний обмін, проводити  семінари, конференції, тренінги, форуми тощо. Зокрема, що стосується тематик посилення прозорості і відповідальності у роботі владних структур та органів місцевого самоврядування, захисту законних прав власників бізнесу та гарантування безпеки підприємництва тощо.
    Додатком до підписаного Меморандуму стане щорічним план роботи, який буде прийнятий пізніше.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.