• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Рибалка: «Владі потрібен «ручний» фінансовий комітет»

    Опубликовано: 2017-11-17 08:49:44

    «Владі потрібен «ручний» фінансовий комітет, аби ніхто більше не говорив про відсутність голови Національного банку протягом останніх семи місяців, щоб не добивалися більше проведення системних реформ у фінансово-банківському секторі», – пояснив Сергій Рибалка свою відставку з посади голови фінансового комітету, виступаючи з парламентської трибуни.
    За словами народного депутата, йому є чим пишатися за час керівництва фінансовим комітетом.
    «Ми розробили Стратегію розвитку банківської системи України до 2020 року, а також низку законопроектів: про Національний банк, про Фонд гарантування вкладів, про державні банки. Ми досі вимагаємо від Міністерства фінансів Стратегію розвитку державних банків, яких вже 60% на ринку. Але владі сьогодні не потрібні реформи. Яскравим свідченням цьому є відсутність в парламенті Міністра фінансів під час розгляду урядового законопроекту про кредитний реєстр», – наголосив Сергій Рибалка.
    «Я неодноразово наполягав на тому, що законопроект про кредитний реєстр має бути обов’язково розглянутий. Адже в банках має бути якомога менше поганих кредитів, і вони мають знати, кому видають гроші», – додав С.Рибалка.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.