• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • УСПП вітає прийняття закону «маски-шоу стоп»

    Опубликовано: 2017-11-17 08:45:21

    В діловому союзі привітали ухвалення Радою законопроекту 7275 щодо протидії тиску на бізнес. За відповідне рішення парламентарі проголосували сьогодні, 16 листопада. Напередодні УСПП, інші бізнес-асоціації та експерти звернулися до народних депутатів із закликом не затягувати із прийняттям документу, що має підвищити рівень захищеності підприємництва та приватної власності в країні.
    Про це заявили в УСПП.
    «Такий крок, безумовно, створить більш цивілізовані умови для ведення бізнесу в Україні. Адже незахищеність прав власника надзвичайно шкодить розвитку ділового клімату та відлякує інвесторів», - наголосив президент УСПП Анатолій Кінах.
    Нагадаємо, напередодні ділова спільнота України висловила свою підтримку розробленому  спільно із урядовцями законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування». До нього ввійшли пропозиції провідних  бізнес-асоціацій, в тому числі і за результатами відповідних круглих столів в УСПП, Антикризовій раді громадських організацій тощо.
    Після зустрічі із Прем’єр-міністром В.Гройсманом, було направлене звернення в парламент з проханням прискорити прийняття даного закону.
    Ухвалений документ реформує інститут обшуку і вилучення речей у власників підприємств під час досудового розслідування кримінальних проваджень і підвищує рівень їх захисту.
    Законопроект, зокрема, передбачає обов’язкову відеофіксацію проведення такої слідчої дії, як обшук. При цьому відеозапис, забезпечений слідчим чи прокурором, є невід’ємним додатком до протоколу обшуку.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.